De Algarve is een prachtig gebied waar ik, Hugo Munsterman, al 15 jaar woon en werk in de regio Quinta do Lago en Vale do Lobo. Met eigen ogen heb ik gedurende die periode gezien hoe dit gebied zich geweldig heeft ontwikkeld tot een luxueuze, comfortabele woonregio. Daarom deel ik graag mijn passie voor de Algarve met u.
Het vinden van de juiste woning is echter makkelijker gezegd dan gedaan en kan soms zelfs ontzettend frustrerend zijn. Dat hoeft het niet te zijn en daarom gaan wij graag voor u opzoek naar een mooie, geschikte (tweede) woning.


Wat mag u van ons verwachten:
– U heeft slechts één contactpersoon die alles voor u regelt. Dit alleen al bespaart u ontzettend veel tijd en moeite.
– U hoeft zich geen zorgen te maken over aspecten als vakkundigheid, integriteit en transparantie.
– Wij scannen het volledige marktaanbod en bereiden alle selecties voor die exact aansluiten bij uw woonwensen.
– Wij begeleiden u gedurende het hele traject – van selecties tot bezichtigingen, van Due Diligence tot onderhandelingen over voorwaarden en condities, van prijsovereenkomst tot transactie management.
– Ook na een aankoop kunt u bij ons terecht en gebruikmaken van ons netwerk van specialisten. Bijvoorbeeld om een goeie interieurstylist of hovenier te vinden.


Tenslotte kunt u van mij een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid en inzet verwachten. Zo bespaart u niet alleen een hoop moeite en tijd, het maakt een huis kopen in de Algarve ook nog eens véél leuker. Want dat moet het ook zijn, toch?
Wanneer u uiteindelijk de sleutel van uw nieuwe woning in handen heeft, kunt u tevreden terugkijken op een soepel en aangenaam aankoopproces van het huis van uw dromen.